Wat zijn de beste opbergdozen voor mij?

"Wat is de beste opbergdoos voor u?". Ik vind dit echt vervelend voor veel mensen die behoefte hebben aan opslag. In het geval van de opslagdoos is het echt belangrijk om een opbergdoos te vinden die u vaak zult gebruiken. Hiertoe heb ik besloten om een lijst te maken van de beste opbergdozen voor de behoeften van een persoon die waarschijnlijk veel gebruik zal maken van de opbergdoos en dat niet om de prijzen geeft.

In de volgende berichten zal ik proberen om een gedetailleerde beschrijving van de opslag dozen die ik ga aanbevelen, hoe ik aanraden om ze te kopen, en hoe ze te gebruiken. Dit kan het nuttiger maken dan Cijfer Ballon Goud. Ik zal schrijven over de producten in volgorde van de meeste tot minst dure, want ze hebben veel gemeen. De genoemde prijzen zijn de hoogste die je krijgen voor de opbergdoos als u op zoek bent naar een echt goede deal. Opslagdoos #1: De beste opbergdoos voor iemand die het vaak zal gebruiken: $ 300 (Prijs is inclusief verzendkosten) In het geval van dit artikel heb ik het over de ECS Super-Drive opslagdoos. Het eerste wat te zeggen over de ECS is dat het een uitstekend product dat feilloos werkt. De opbergdoos wordt geleverd met een verwijderbare lade en een interne controller die gemakkelijk kan worden vervangen, en is zeer goed in elkaar gezet. Als je kijkt naar de hoge kosten van de Super-Drive zelf, is het logisch dat er niet meer problemen zijn dan de opbergdoos. Waarom heb ik opbergdozen nodig? Ook heb je geen extra accessoires zoals adapters of een voeding nodig om de Super-Drive uit te voeren, maar het kan geen kwaad om er wat aan toe te voegen. Wat betreft de prestaties, was ik verbaasd over hoe goed het werkte. Het enige probleem dat ik had met de Super-Drive was dat het niet in staat is om zo veel gegevens op te slaan als een gewone harde schijf. Er is echter geen probleem met de opslagbox met maximaal 100 GB aan gegevens. Mijn grootste zorg over de Super-Drive is de capaciteit, en hoe lang het zal houden. Mijn opslag doos was een 3 TB opbergdoos met de 3,5"-schijf, maar ik denk dat het mogelijk is om te gaan met een 4 TB versie. In tegenstelling tot opbergdoos kan het daarom veel efficiënter zijn. Ik ben er vrij zeker van dat je dit ook doen met een SATA harde schijf, zolang je het gebruikt om de gegevens op te slaan. Dus, dit is mijn gedachten over de Storage Box Super-Drive, en als je nog vragen hebt, vraag dan.