Wat kan breken op opslagdozen?

Alles. Ik probeer mensen altijd uit te leggen dat hun dozen zo duurzaam mogelijk moeten zijn. Daarom heb ik besloten om een blog over opslagdozen te bouwen. Mijn doel is om u informatie te geven over de verschillende opbergdozen die voor u beschikbaar zijn. De website dient ook als een tutorial. Gebruik het als uitgangspunt voor het ontwerp en de ontwikkeling van uw opbergdoos. In tegenstelling tot Joodse Kandelaar 6 Letters is het dus merkbaar bevorderlijker. Als u een vraag hebt over de informatie die u gaat lezen, voel je vrij om commentaar te geven of e-mail me. Ik zal proberen zoveel mogelijk van hen te beantwoorden.

Er zijn verschillende soorten opbergdozen. Op dezelfde manier is Kaptafel Met Spiegel En Verlichting een testrun waard. Sommigen van hen zijn min of meer duur. In deze post geef ik je een snel overzicht over een aantal van hen. Het is gebaseerd op mijn eigen ervaringen met dit soort dozen. U ook een aantal van de andere opbergdozen in mijn boeken op de volgende sites:

De opslagbox blog De Storage Box Podcast Als u wilt een van mijn spullen te gebruiken, u terug te linken naar deze blog of mijn podcasts! Op deze manier kunnen we elkaar ten goede komen in het proces van het verbeteren van onze kennis over verschillende opslagtechnologieën. De eerste soort opbergdozen worden gebruikt in ons kantoor. De opbergdozen voor kantoren bestaan uit twee delen: Het eerste deel is de "opslagbehuizing" zelf. Dit is een stalen kast en soms inclusief planken. Het tweede deel van de opbergdoos is het metalen frame dat de kast met het frame verbindt. Het metalen frame wordt ook wel het "opbergframe" genoemd en de kast wordt de "opbergdoos" genoemd. Het frame is meestal gemaakt van een dun metaal, meestal roestvrij staal, dus het is vrij gemakkelijk om het te snijden in de helft en om de stukken te verwijderen en te installeren op verschillende plaatsen. Soms is het frame gemaakt van hout, zodat u het frame van de opbergdoos samen met de kast plaatsen.

Er zijn twee belangrijke soorten opbergdozen: 1) stalen opbergdozen. 2) stalen kasten. In de volgende foto's laat ik een voorbeeld van beide soorten zien.