Is het mogelijk om opbergdozen te kopen?

Nee, maar daar gaat het hier niet om. Ik denk dat we ons moeten concentreren op wat juist is. Er is geen manier om een opslagbox te kopen zonder rekening te houden met de risico's, de kosten, de tijd die ermee gemoeid is, enz.

Ik ben geen grote fan van de term "opslagdoos", maar het is waarschijnlijk nauwkeuriger om te zeggen dat de meeste moderne opslagdozen zijn niet echt die opslag. Het zijn maar dozen met veel spullen. Ze zijn zeer eenvoudig te gebruiken, maar ze hebben een grote fout: ze zijn niet echt ontworpen om te worden gebruikt. Wat wordt bedoeld met "gebruikt" varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van wat de doos is ontworpen om vast te houden. Als ik schrijf over opslagdozen, gebruik ik de term "nuttig" in plaats van "nuttig". Het is veel nauwkeuriger. Opslagdozen zijn bedoeld om te worden gebruikt. Het is heel eenvoudig en het is een leuke, eenvoudige manier van praten over opslag.

De opbergdoos kocht ik een tijdje terug had veel functies: het was ontworpen voor opslag en was gemakkelijk te gebruiken. Het ontwerp was mooi en schoon, en de gebruikersinterface was gemakkelijk te begrijpen. Echter, de belangrijkste loting van deze doos was dat het gratis was. Deze doos is gemaakt met een zeer goed uitziende roestvrijstalen buitenkant en was zeer stevig. Toen ik deze doos kocht, dacht ik: "Nu is dit het product dat ik zou kiezen voor een opslagdoos. Bekijk het testrapport Kandelaar Groen. "

Echter, toen ik de doos opende, mijn eerste gedachte was: "Wacht, hoe werkt deze doos zelfs gegevens te houden?"

Mijn tweede gedachte was: "Deze doos is heel gemakkelijk schoon te maken!"

Na het gebruik van deze doos een paar keer, kon ik vertellen dat dit een zeer goed ontworpen doos die een aantal gebreken heeft. Het grootste probleem is dat deze doos geen enkele manier heeft om de bodem gemakkelijk schoon te maken. Voor mij is dit de grootste zorg. Toen ik de doos opende, kon ik zien dat de bodem had een aantal vlekken, en het was niet eens een goede schoon.

Er waren enkele kleine stukjes karton op de bodem van de doos die moesten worden gescheurd. Maar dat is een ongemak als je twee harde schijven en twee geheugenkaarten in de doos.

Dus hoe zorg ik ervoor dat deze doos heeft schone bodem? Dit is een goede vraag. Zoals ik al eerder zei, gebruikte ik deze doos bij meerdere gelegenheden en ik ben geen grote fan van het plastic dat het is gemaakt van. Dus besloot ik om een aangepaste doos te maken. Het belangrijkste idee is dat een doos zou een mooie look hebben en er goed gemaakt. Het belangrijkste punt is dat de doos schoon moet zijn. Het moet een mooi uitziende doos zijn. Het is zeker nuttiger dan Raamdecoratie Aan Huis. Naar mijn mening, de beste manier om een goed uitziende doos te maken is het gebruik van een heleboel verschillende materialen in. Als je de verschillende materialen wilt zien die ik gebruikte om deze doos te maken, kun je een kijkje nemen in het project dat ik hier heb gemaakt.

Ik nam een paar verschillende materialen en maakte deze doos in twee verschillende materialen. Dit kan heel belangrijk zijn, als je het vergelijkt met opbergdoos. Ten eerste is een metalen doos. Deze doos heeft een metalen afwerking en het is vrij zwaar. Als ik wilde dat het lichter was, had ik hout gebruikt in plaats van metaal.